Starship
Cerita Rojak :D
Monday, 18 July 2011 • 05:57 • 0 comments

Assalamualaikum.

Hye korang. bud ape tuh? sihat tak? okay okay. now bukan nak cakap pasal tuh. now nak cerita 2 hari aku takde pergi CUTI. heheh. wah, best lahhh. fist pergi KL and then pergi PERAK. makan angin? mesti lahhhh. best sngt. hehehe. pergi KL cause ade wedding and perjumpaan untuk keturunan Orang Arab. heheh, yee saye mengaku saye keturunan dari orang arab. saye keturunan Syed Mubarak. heheh. dapat jumpe dgn saudare mara. best. dieorg sporting giler even dieorg warak. but still sporting lahhh. soryy if pic takde cause dlm dslr nikon lahhh. nanti nanti lahh upload. takde mase nihhhh hehehe :| . then , terus pergi PERAK. pergi perak jumpe Opah. best. opah baik and sihat sajee. die okay okay je. heheeeh. then stay kat situh sampai ai ahad. baru lahhh balik Muar balik. You alls nak tahu something? yar, hot giler. semalam aku singgah R&R dekat seremban. nak tahu aku jumpe sape? aku jumpe #Aaron Aziz. Weh jangan jeles sngt lahhh. hehehe. die totally ensen sngt lahhh. memg tak boleh dinafikan lagiii. aku je yang jakun tngok diee. rase taknak pergi je dari tempat tuhhh. alahai. btw, die sngt buzy lahhh. takde mase nak amik gmbar. die singgah situh pon cause ade lawatan dgn Sekolah Seni dekat JB. hehehe. attention, aku nak masuk sekolah seniii but tak tahu lagi bilee. insyallah ade free aku bagi tahu bile aku akan berhijrah kesana. disana nanti aku amik bahagian musik. yee, okestra. aku minat gilerrr. biar lahh org nak cakap ape,penting aku minat. okay, then ade lagi satu cerite. now dekat FB dah ade Virus bari aite ? wakduh :| buhsan lahhh dgn virus niii. die akan hantar macam niii.

                     
‎> VIRUS BARU KAT FACEBOOK .
PENERANGAN
1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
........."hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS

So, korang. hati hati lahhh dgn virus nihh. senang citer jangan enter ape ape lah dekat link tuhhh. cause die boleh rosak ken kaw punye laptop. nak lagi selamat offline je chat kaw dari kene ganggu dgn virus nihhh. kate org #prevent is better then qeour. okay. byeeee :D

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana