Starship
Goodnight.
Sunday, 4 December 2011 • 08:09 • 0 comments


Hai. Ohsem, sejuk sejuk sejuk. Kebetulan malam ni baru je belajar main twitter. So, nak sengkang mata lama- lama sikit boleh? Hihi. Excited sangattt ni dapat main twitt twiitt. Hihi. Ok malas nak celoteh panjang panjang. So hari ni actualynye nak bagi korang tengok gambar aku dengan kawan kawan aku masa kitorang ambik part dalam Drama dekat Persisiran Perdana. Tapi sayangya, lambat lah nak upload cause internet lembat. So guys, next time jela k.

Ok, so far how your holidays? Ok mine. Biasa biasa jela. Stay dekatt rumah online jela. Cuti sch tahun ni tak best cause kene jage atuk. Btw, dapat pahala jugak kan. Alhamdulilah. Ok, tak sabar rasenye nak pergi Kedah. Hihi. Mesti bestkan? Nak pergi jumpa capital H tu pun kalau dia nak. If dia taknak, ups to him. Ok.

Oklah. Aku nak tidur. Next time, aku update lagi. Okbai. Slam.

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana