Starship
Happy Father's Day
Saturday, 18 June 2011 • 22:35 • 0 comments

Assalamualaikum , holla kawan -II . hyeee . okay . sory skit cuz arini lambat post pasal 1 keje penting cuz saye tolong daniel ariff complete ken die punye itu blog . btw , i suke tolong die . sebab ? ENTAH . die betol betol nakal lhaa . haha . fuh ! giler layan kepale dieee . haha . eh , aku bukan nak citer pasal die lhaa . entry aku kali nii , mau citer pasal papa ouh ayah ouh abi and or hape hape jelaa . yang penting FATHERS . okay , today ade lha ari yang paling penting untuk ayah , papa , father , abi and whatever . yar , semestinye dieorg memang begitu berhargaa . yee , nad memang syagkan papa nad . sangat sangat . cuz nad dah takde ibu , hanye pade papa nad jela ynad shere maslah and hape jela , tapi yang penting memang nad syg sngt sngt dkd papa . heee . okay , foe my papa . iloveyousofuckingdamnmuchie ! saye lebih sygkan papa dari segale galenye . pakwe saye pon saye tak syg macmmane sye sygkan awak papa .hee , tengs cuz dah jage saye dengan baik , paham perasaan anak awak nii and tengs cuz sanggup bagi hape jee yang saye nak . saye janji dekad papa 1 day , saye akan tunaikan ape yang papa nak . i promise father . muahx ! ilovemyfathers so muchhhhhh .





The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana