Starship
Puting Beliung ? OHH MY GOD !
Saturday, 18 June 2011 • 00:21 • 2 comments

Assalamualaikum , holla . hey , you alls arini aku nak kongsi satu cerita dekad korang , yar , semestinye cerite yg mengemparken . tapi tak tahu lha pulak bagi korang ken . oookay , lets begins our story . you alls nak tahu pagi tadi dalam pukul 3.00 pagi lhaa , waktu aku and family aku tengah tidur . hujan turun dgn lebat sangat . sangat sangat lha . susah nak menjangke kan . ribut , bagai nak rak .ASTAGFIRUALLAH . takot . yar , memang takot . kiteorg betol betol ase mcm "entahlha " .hanye tuhan sajee yang tahu mcm mane rasenyeee . okay , waktuu hujan tuu , bapak aku and abg sedare aku ase mcm tak sedap hatii . die ade dengar bunyi mcm pokok tumbang . fist , yang perasan pasal pokok tumbang tuu . nenek aku aww . nenek aku tak bole tidur . die risau sangat . tapi nenek aku tak sihat . die takot , gelisah and mengigil . so , makcik aku cube tenangkan atok aku nii . tapi memang lhaa , teruk sanagt ribut semalam . then , ayah and abg sedare aku pergilha menjengah dekat luar , betol ke hape yang terjadi mcm hape yang atok aku cakap ken tuu . sekali . YA ALLAH ,thats true . habis batang pokok asam yang tinngi and besar giler tuu hempap gerej umah atok kiteirg . so , abg sedare aku hanye mampu menjerit jelaa . ofcuz , sebab kete die terhempap . kemek . nasib baik kite ayah aku , ag apit and paklong tak kene hempap . masih dapat diselamatkan tapi stil bercalar and kemek sikit skit lha . kereta yang tak dapat nak diselamatkan kite abg hadi and kete pak ngah . hayuu , pakngah aku dah lha sygs giler dekad kite die tuu , last last kene hempap dgn btng pokok . wa ckp sama luu . DASYAT GILER .  memang tak bole dijangke lhaa . kite tak bole nak slahkan sape sape . ade hikmah kenape tuhan hadirkan sume nii . cubaan . sabar jelaa . tapi nasib baik tak masuk umaa . selamat . tuhan masih sayangkan hambenyee . so , arini aku satu family sume bergotong royong bersihkan kawasan tuu .hurm , sokay . paham . so arini kene kerja keras lha nampaknyeee . hurm , bercerite jee . picnye takde ke ? nak tengok jugak ken . okeoke , nad upload ken pic nye yeee .

LOADING...


SEARCHING...











SUBAHANALLAH  ! seramken . tapi nak buad mcm nee , tuhan yang takdirken . hanye bersabar jelaaa . ade hikmah disebalik sumee nii . okay , sudah tengok . tolong doakan keselamatan kami sume okay :) . tengssss .

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana