Starship
Cerita Hari ini :))
Thursday, 7 July 2011 • 02:50 • 0 comments

Assalamualaikum and good monink readers . Haiyaa , duk sibuk buad ape tuh ? awat ? Dah makan belum nii ? Hee , advise : BETTER PERGI LAHH MAKAN DULU KAY , THEN BARU LAHH BOLEH ONLINE AND UPDATE BLOG . KALAU BOLEH SOLAT LAHH DULU :)) . hee , okay . today hari nad okay . tapi penat sikit , almakluman , nad puase ari nihh . tuh yang letih btw cuace pon panas jugak ken . sokay ,, ujian and harus bersabar . okay , arini pergi skolah ade rase menyirap sikit . dari rumah ade rase badan dah nak panas tapi tahan ken jgak . malas nak ikotkan sngt sakit tuh . mama pernah pesan : bile kite rase nak sakit , jangan hiraukan sangat sakit tuu . takot nanti makin melarat . but if dah tahu diri tuu sakit , ringan - ringankan lahh makan ubat . jangan jadi sumbung sangat . hee , tapi malang naddy puase tak dapat lahh naddy nak makan ubat . tunggu buka jela nanti . selagi mampu naddy tahan untuk berpuase selagi tuu naddy takan pernah berhenti untuk berbuka puasa . wahh -.- sayang lahh . hampir petang dah nii . rase mcam malas nak buka . sayang sangat lahh . bape minit je lagiii .

Okay , actually bukan nak citer pasal buka or taknak puase ni . orang nak citer pasal rutin harian orang ari nii . okay , fist tadi datang skola ade yang menyirap ken . yar , duduk belakang budak yang memang tadi nilai kemanusiaan . bajet bagus . budak tuh memang . macam takde maruah . then , nak gelak gelak ken org . tak sedor kaw pakai kain sengkat tadi then nak gelak ken org pulak . mate tak bole nak tajam lagi ke gelak then pandang orang ? kang nad cucuk kang baru tahu padan muka . weh -.- , nad tak takot lahh kalau nak gaduh dengan nad kat situ and air mate nad tak pernah hadir untuk sedih bagi korang lahh . orang mcm korang memang tak layak lahh weh nak buad aku sakit ahti or what . juz orang mcm korang suka mencari publisiti murahan kaw tahu . jerit kuat2  , cakap kuat2 weh kaw ingat kaw nak suruh bapak kaw dengar ke suare kaw dari rumah . kalau sedap takpe , nii mcm suare katak bawah pirate bowl jee . hahaha .

Dah stop pasal minah tuu . sumpah gedik giler . Benci sangat dekat die . name pelik cm minah indon , muke pon dah nak same . ouh , ade hati nak suruh aku add die dekat FB ? maket bagus noh lah tuh DP kaw ? mcm muka nenek aku ade lah . tapi muke nenek aku lagi lawa lahh weh dari muke kaw . Watefak -.- . bencinye ade manusia yang macam nii . hidup keje nak akit ken ati orang je , tak pernah aman lahh weh dunia kaw ,

Okay , then lepas dah berhimpun dekat perhimpunan tuu bersiap untuk masuk ke kelas . ahaha , buhsan cause lalu blog depan . menyampah nad lalu situu :/ . better nad lalu belakan lahh . biar jauh asal takde fitnah yang timbul . bongok jeee . alahai -.- ade aku kesah ? why lah perempuan sekarang nii asyik nak jeles jeee ? ape pon tak boleh . pakwe kau yang tegur aku dulu , kaw nak maki -2 aku . nasihat lahh pakwe kau tuh dulu weh . ade hati nak maki aku . kaw sape ? besar mane ? ade hak tak ? eley , nak cover cun ape lalu depan aku . pirah ! tak sedar diri langsung . maket tiptop jeee . Argh ! sumpah budak sekarang gedik lol .

Okay , after dah sampai kelas ayoo ~ sakit badan saye , moktam awak jahat lah . awak langgar saye . sampai ati awak . ape awak buad nih ? sakitnyeee . dah lah awak besar then nak langar -2 saye pulak . saye tau lah saye chumel . -;- perasan lah kaw . erm , sampai ati awak . ish ! takpe . nanti saye ketuk awak baru tau . hheheh . then , masuk masuk je kelas cikgu bm dah sampai . alah , malas nye nak stady , but weh baru mase pertame dah malas . ape lahh . tapi kerje yang cikgu bagi tuh nad dah siap . ahaha , senang hidup biler hw takde . boleh aku online lame2 . ahahaha .

Bile sudah habes waktu P&P , sekarang waktu untuk mkn . alah , nad puase lah . mane bole mkn . sabar jelah . tengok jela orang lain makan . ahaha , tapi tak terase lapar lahhh . saje je buad muke kesian . hee . then , cikgu masuk . berlajar lahh . wah -.- tibe-2 bersemangat lah pulak nak belajar . btw , best tadi buad eksperiment . hoho , shake shake . suke sngt sebut name tuh , shake shake . ahaha , takde motif pon lahh . tapi apasal ntah minat cakap perkataan tuh . okay , sudah . then waktu balik . horai , bestnyee . dah balik . nak online sudah rindu same lappy saye . ahahahah . balik mandi and terus iron baju . sygs , mane bole makan . nad puase lah.. tu lah bnyak mkn semut lagi ken lupe . ahahah . lepas iron baju buad hw and then kemas buku . so , semua dah settle now takde keje nak buad . ape boel buad saye buka lah muka buku and bloggie saye , ahaha . kejap lagi mahu tweet pulak dengan yang tersygs . ahh , bahagie idup rasenye . hope pasnii , dapat kehidupan yang lagi better dari sekarang. bukan nak ckp kehidupan skrang huru hara but mahu ken lagi  yang terbaik supaye kehidupan sentiase ceria . okay , asenye sudah tibe mase untuk saye buat something . so you alls . good evening and assalamualaikum :))

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana