Starship
Awak Marah ken saye ke ?
Thursday, 7 July 2011 • 07:45 • 0 comments

Assalamualaikum and good nite readers , okay actualy taknak update blog pon mlm nii but ade bende yang harus nad kongsi dengan korang but if lau dah bace tuh jangan lahh ckp balakng-2 . tak sukaaa lahh . okay bende bii actualy crdit to : ABANG DANIEL ARIFF : okay , abg actualy saye tak paham dengan semua nii . betul ke ape perasaan selame nii and betul ke ape yang saye fikir kan selame nii . tapi y ? kenape mesti sayee fikir bende nii sume . betul ke ape yang abg cube cakap kan kat saye tuh ? betul ke ape yang abg cube saye paham ken tuu ? and betul ke abg sayang sya ? yar , saye mengaku saye cume angp abg as my brother only . tak lebih pon dari tuh . btw , kite jauh untuk menjalinkan hubungan cinta nii . saye rase saye tak layak untuk sume nii . kite tak pernah kenal , jumpe and better abg cari lahh gurl yang boleh sentiase jage abg . abg ken tengah tak bape sihat ken sekarang . baru lepas eksident kan ? so , better abg rest jelaaa . tak payah nak pikir sngt bende mcm nii . and jangn lahh sedih -2 / if abg sedih , saye pon sedih jugak . saye tak suke tengok orang sedih and die sedih pulak disebabkan oleh sikap saye . soryy sngt-2 abg , saye takde niat pon nak kecik kan or sakit ken hati abg . tapi saye mengaku saye hanya angp abg hanye abg saye je . tak lebih pon dari tuhh . if abg nak marah , saye relaa . if abg bennci saye , sokay saye paham . sory dah buat abg tertunggu and saye tak tahu pulak perasaan itu akn ujud dlm diri abg . abg , im so soryy again . takde niat pon nak buat abg kecewe . if abg tak suke takpe , saye janji akan selalu doakan abg and hope abg dapat jumpe dengan perempuan yang lagi better dari sayee . hope sngt-2. abg akhir kate , andai tingginye gunung yang kudaki itu , tinggi lagi rse kasih and sygku padamu , hope abg sangup jadi abg yang baik bagi sayee . hope sngt abg paham ape yang saye cube nak maksudkan . takde niat pon nak buat abg ase bersalah or ape . and tengs again cuz sygkan sayee . and tengs cuz ingatkan sy, saye akan jadik mcm mane abg buat untuk sayee . okay , hope bag paham . byee . assalamualaikum :))

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana