Starship
My Only besties :)))
Friday, 8 July 2011 • 21:09 • 0 comments

Assalamualaikum ,

Hye bloggie . today aku nak citer pasal kawan . yar , my only besties . takde sape yang boleh pisah kan kiteorg . tak kire lahh kalau kite gaduh mcm mane ponn , cause kawan tetap kawan . okay , hanye ALLAH je yang boleh pisahkan kiteorg . even , kiteorg pernah berperang atau ape ape jelaa , kiteorg tetap akan ingat we are friends , tak kire lahh dlm ape keadaan sekalipon  . yar , aku gembira dgn dieorg and dieorg pon hepy dgn akuu . okay , baik aku citer ken pasl kawan aku tuuhhh .
eizza .


Okay , sape pulak minah nii yang chomel nii ? okay ini namenye eizza nur khaleeda binti resim . wah , name sedap of cause muke die cntik . weh -.- tengok mak lahh . okay . die nii seorg perempuan yang boleh dikatekan islamic lahh jugak . pantang kalau bahas bab agame depan die , gentle die tahu ape hukumnyee . saye suke kawan dgn die . cause die bole ajar saye care mendekatkn diri lagi dgn ALLAH. saye sygken die lahhh . act , die nii anak kepade guru form 6 skola akuu . wah cikgu ain . cantik mak die mcm die jugak . die nii pandai tau , pandai sngt . kuat berusaha and tak pernah nak mengalah . 1 more , ramai tau org suke kat die nihh . perit lahh kalau jalan dgn die , mesti ade je org nak ushaaa . aduh ! jeles lahh . but kite kan kawan . okay , die nii pandai dlm subjek SJ and pandai sngt dlm subjek MT wah ! saye makin jeles nihh. sokay , kite ken kawan . hahahahaah . okay , die nihh kalau bercakap , ayooo ~ sush nak diam but kalau die dah marah , plis lahh jagan lahh ganguu . takot lahh , nanti rimau dtg . yes , die mrah sebiji mcm rimau . dgn mukanye yang mengerunkan tuh . dgn bibir die tuh and dgn tangan dieee . mate dia lagi lahh . sumpah , takot ! die tak pernah cube tok typu kawan die , alah biase lahh die ken alim . sebab perangai dia tulah aku terlampuau suka kawan dgn dieee . okay , die nihh , payah skit dgn lakiii . sombong lah jugak but laki mcm tak kesah . tetap terusan keja-2 die . die pon mals dah nak layan , die cantik lahhh . hahahah , okay lahhh .


Nadzirah .



Okay , sape yang chumel molek niii . hehehe , attention ! okay , name die nurul nadzirah binti jaaffar . baik lagii cantik . sangat pandai and die nii ade perangai mcm budak-2 skit . but , nvm kiteorg pon dah biase dgn die so tak kesah sngt lahh . kadang kadang pernah lah jugak terase dgn ape yang die ckp , kelakuan die but tak pernah lahh smpai nak merajuk taknak kawan ken . sebab bagi kiteorg nampak mcm bodo-2 jee . hehehe , okay , die nii anak kepade guru penolog kanan sekola aku . best lahh jugak kawan dgn diee . sehari tak gelak rase mcm ade something yang pelik . so , bermaksud kiteorg memang sentiase gembira . tak pernah nak bad mood or ape-2 jelaa . yang penting dien ii peramah , periang and baik hatii . jenis tak kedek macam org tuhh  . kire die okay lahh kalau nak di buatkan kawan daripada kaw ken . hehe , okay die nii pandai banyak subjek . Mt , Sn , Kh , Bi, Ba , WOW ! dasyat nyer die . yar , die memang meletop lahh . sngt pandai . so , tak kesah lahh kalau asyik die je yang amik anugrah pengetua kennn . btw , die tak sombong walaupon die pandai , tak macam org tuhh . menunjuk-2 je lebih . hahaha . okay , last nak ckp tentang diri die nii , pasal mate die . sebab tuuh amik gambar yang nampak mate die . aduh ! laki tengok mate die cair beb . cantiknye like mcm pakai contact lense . padahal tak pakai apepon , mmag ori lah mate die. bulu mate da lah panjang . mate besar pulak tuh , like mate org arab . btw , suka sngt tengok mate diee . kdg-2 jeles lahh tengok die ade mate mcm tuh , but sokay . kate kawan , tak kesah lahh . ade reziki untuk die tuhan bagii . ALHAMDULILAH . ape yang ade nii pon bersyukur lahhhhh . 




Actually  kite ade lagi sorang kawan but takde gmbar die lahh . susah skit nak cerite pasal die niii . okay lahh , nanti saye cube berusaha amik pic die then nanti baru saye cerite pasal die . okay , kesimpulan . kawan kawan saye sume baik baik and tak pernah nak halang saye untuk berbuat sesuatu . sentiase mengaja saye erti sbr and tak pernah nak betrayed or condemmed sayeee . you alls , aku syg korang tau . tengs dah buat idup aku bahagia and dah buat aku ketawa balik mcm dulu . aku syg korang sngtsng !

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana