Starship
Kenape saye rindu awak ?
Friday, 8 July 2011 • 08:43 • 0 comments

Assalamualaikum .

Hye readers and goodnite. hehehe , arini lambatnye post . sorii lahh geng . arinnii aku main FB lahhh . ahahah , shooo noh laayn bende alah tuh . but takde buat ape ape ponnn . ahahahaha . Dah-2 stop , bukan aku nak citer pasal bende tuh skunk ae ? now aku tak tahu ape yang ade dlm perasaan aku nii . rindu dekat die makin menebal . sometimes menangis tengok die . why ? kenape mesti saye menangis . kenape ? sebab saye masih sygken die . saye masih cintekan die . walaupon die dah bnyk sakit ken ati saye . cinte saye masih kuat untuk diee . argh ! saye tak bole tanggung penderitaan nii . hampir setiap ari saye menangis ingatken die . rindu ken die . kadang-2 ase mcm nak jerit kuat-2 sebut name die . tapi die ? adakah die mcm saye > adekah die masih cintekan sayee ? tak ! impossible . tak mungkin die masih sygkan syee . ingatkan saye langsung tak kott . saye tahu die gembire sekarang . gembire dgn dunia die and die mampu miliki ape sajee yang die nak . tapi saye ? ye , saye tahu saye tak layak untuk dieee . but takde bende yang boleh saye typu lagiiii . ILOVE AND IMISSYOU . awak , dulu awak pernah cakap , walau ape pon yang berlaku dekatt kite , kitee tak kan pernah berpisah tapi awak , why bende nii terjadi ? and bende nii terjadi sebab awak yang nak . awak yang tinggalken saye . awak yang mintak clash dgn sayee . sanggup awak reka citer untuk jatuhkan saye padahal waktu tuu saye masih mkwe awak . tapi asal awak kejam sngt . mane hati awak ? perasaan awak ? sape yang dah rampas ati and jiwa awak dari saye? sampai hati awak typu saye setiap kali saye bertanye , setiap kali kite jumpe mcm-2 alsan yang awak bagii . tpi kenape wak ? bile saye ckp dgn laki sikit awak melenting , tapi kenape ? kenape bile dgn awak , saye hanye mampu diam and rase hati saye sakit . kenape saye tak boleh marah awak ? sebab saye sygken awak . sebab saye cintakan awak . hati tak mampu nak typu sape-2 awak . hanye ati yang boleh tunjukkan bila kite sygkan seseorng tuu . saye harap bile awak bukak blog nii awak tahu ape yang saye nak cakap . now , ase lebih baik saye diamkan diri and merelakan rindu ituuu setiap harii membuat saye menngis . awak , imissyou . byee :'(

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana