Starship
Iloveyou my friends :D
Sunday, 13 November 2011 • 02:34 • 0 comments


Tumblr

Hai and peace no war (Y) Guys, school holidays was held. Im so excited you know. And i know you too :') Ok so i and my classmate were planned to wetex for our reunion. So, yesterday it was held. Im so happy with you guys. I missed our memories yesterday. Thanks to eintan Maisarah cause sanggup nak tumpangkan aku kan. Thanked to Farihah cause tumpangkan aku balik rumah.

At there, i and my friends went to the kfc for the first place. I and eintan wait for my teacher maria and other guys. So before waiting for they, i and eintan go upstair to book table for our. Suddenly we all saw ustazah rohayah rahman. Shock! Kiteorang dah lah pakai baju ketat ketat then jumpa ustazah. Ohmaigosh! naseb baik aku tak kena ceramah kan? Great!

On the way nak pergi order tuh boleh ken terserempak dengan budak budak Sungai Abong. Especially capital F :) Dia out dengan kawan kawan dia. Ok dah ade gf. Fine aku tak jelly pun lah. Ramai gila kott semalam kat kfc. Crowded. So aku hanya makan krusher and Xmeal je. Duit pun sikit so sikit jela belikan ^^V

Masa tengah makan tu jumpa dengan Yana Lee and Rara Shumuds. Cute seh korang. Geram gilaa. Tapi kite dapat borak kejap je kan? Sokay, nanti if kite meet agy kite borang panjang panajng ok.After eat, we all planned nak pergi wetex. Jalan jalan window shopping. Then teserempak dengan kawan kawan lamaaa. Memang dunia ni kecik kan? Korang look so different. Dah besar kan, welll. Aku jelly boleh? Hekhek.

Aku date dengan Midi. Ohsem :) Dia handsome sangatt tau semalam. Tapi syg dia takde mood, aku nak je pujuk dia tapi maluuu ^^V. Takpelah, aku taknak ganggu diaa. Dia balik awal cause mood dia tak ok. Aku mengaku aku sedih. Fine.

Korang malam aku sambung update mood aku tak ok. Idea tak mencurah lah beb. Bai :)






The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana