Starship
New Skin. Lawa tak?
Wednesday, 2 November 2011 • 02:10 • 0 comments


Avec les tresses
Alololo, omeyy ^^v

Hi beloved readers. Rindunye nak taip panjang panjang dekat blog mewah niy. Yea, aku rindu sangatt. Sorry to all sayang sekalian cause tak dapat nak always bagi story yang menarik dekatt korang aite? Act, aku sibuk laaah. Sibuk exam. Jyeah! Lagi satu hari lagi dah nak habes. Lepas niy, MERDEKA. Hari Jumaat pulak dah keen pulang buku. Memang lah ken xD Ok, tadi aku exam SN 1&2 seta aku exam KH. Well, boleh tahan. Takde ahh susah sangatt pon. Kire aku boleh jawab lah kannnnn ^^v Esok pulak aku exam Pend. Sivik and Bahas Arab. Ohmygosh! No no no. Bagi aku takde lah susah sangatt kalau aku bace. Kalau. Hekhek.

Ok, tadi cikgu dah tanda kertas BM. So, mark dia pun mesti lah ade kan? Guess what? Aku dapat 'A' korang. Berape? Ada ahh. Sibuk je kau nak tahuuu. Tapi takde ahh tinggi sangattt. Tapi boleh laaaah. Kira tahap selaamt lah kannnn. Ceh :D Bangga pulakk. Btw, alhamdulilah. Ada jugak 'A' untuk aku ken xD 

Ok, aku nak cakap yang aku tak puas hati dengan Aidil. Aku benci Aidil. Aku bengang dengan Aidil. Aku rasa nak tumbuk dia sampai dia nangis. Ok, baru aku puasss. Kenapa dia tiru? Why why and why? Masa sebelum exam dah janji dengan aku bagai nak rak ken? Tapi kau buat juga. Nampak sangatt kau tak boleh tepati janji kau sendiri. Kau tahu tak kau buat macam tuh menyakitkan hati aku? Kau tahu takkk?Ish, nak je aku lempang kau mase kau tiru tuhh. Nak je aku tendang kerusi kau biar kau jatuh. Kantoi. Biar cikgu syak. Aku benci kaaaau.

Takpe takpe, Allah ada Aidil. Aku tahu. Harini hari kau, esok lusa hari aku pulaaa. Tengoklah dulu yeeeee :D
Ok, aku malas dah nak taip panjang panjang niyy. Badan pun dah harum. Nampak sangatt bathroom aku tuh dah panggil panggil aku suruh bagi wangi lagi. Ok, so korang. Last nak cakap, aku rindu kawan blog akuuuuu. Then, kepada kau yang dah stop following aku tuh, aku tah heran lah budak. Setakat kau sorang tak kemana weh :P Benci aku orang hipokrit macam kaauuuuu.

Happy Annivesary Bie for 2 month. Thanks and iloveyouu. Hope hubungan kite kekal until when when ye sayang. Tahu selama nih asyik tuduh awak yang bukan bukan je ken? Tapi ade sebab kenape? Sebab nak suruh awak jujur dengan saya betul ke awak setia. Itu aje. Tapi takpelah, awak dah jujur kan dengan saye. Tapi kalau jujur awak tuh pon menipu saya dah tak boleh nak buat ape ape. Allah kan ade? So, ups to youuu. Saya tak rugi ape ape pon. Btw, iloveyouusomuch. Thanks cause dah tahan dengan atitude saya selama niy. Sorry kalau cara saya treats awak tak macam ex-ex gf awak but i will try the best ok ^^v

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana