Starship
Thursday, 3 November 2011 • 02:09 • 0 comments


나 같은 여자

Hai guys. Ok, aku shortform kan cerita boleh? Aku malas nak taip panjang panajng. Ok, hari ni 3 haribulan aku baru je lepas Merdeka. Kalau korang dah bace entry yang lepas mesti korang paham punye lah kan :D Aku dah habes exam. Finally, aku daapt jugak tewas kan kertas kertas tuh :P Ok, tadi exam Sivik and Bahas Arab. Sivik so far ok. Naseb ler kau tak kuarkan yang susah susah ryte? Aku punye laaaah takott. Kecot -.- Nasib aku dapat jawab semua. Then, bahasa arab. Kalau aku cakap aku takott gagal macam mane? Ohmaigod! Aku tak boleh nak cakap apa. Ups kepada cikgu ahh. Sukahati nak bagi aku apa and aku terima. Aku redha. Cikgu, kalau cikgu tak main main dengan saya konfirm cikgu saya boleh bagi cikgu mark penuh tapi kenapa cikgu main main dengan saya. Tengok, saya salah. Sukahatilaaaaah. Ok, wish yang aku harap sekarang ni aku stay dekatt kelas tuh. Aku taknak turun kelas walau macam mane sekalipun. Ok, aku janji.

Aku tak kesah lah even mark aku 40% sekalipun, janji aku stay dalam kelas tuh. Aku taknak masuk kelas sebelah. Menyampah kau tahuuuuuuuu -..- Ok dah dah dah. So now boleh lah aku online puas puas ken? xD Sukaaanya. Esok pulak pulang buku. Memang lah aku gembira sangattt. Dah pulang buku. Tak payah aku sibuk nak baca buku lagi. Ok laaaah. Tadi aku ada ambik potoshoot dekat rumah. So, kawan aku nak tengok. Kau nak tengok tak? Taknak, kau boleh belaaaaah. Potoshoot ke atau photo je? Tengok jelaaaaaaaaaa.


 Ok aku tahu aku buruk. Kesah?


Aku suka gilaa gambar niy.


Ok dah tengok kan gamabr aku. Buruk ken ken ken? Pandai kau berkata ye. Haha. Ok malas nak taip panjang panjang. Last end, aku dah bebas. Okbai :D


The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana