Starship
Goodbye November. Hi December :D
Thursday, 1 December 2011 • 01:34 • 0 comments



Hai guys and readers. Bulan November pun dah habis so December come. Semoga segala pahit getir di bulan November menjadi iktibar bagi aku untuk aku jadi manusia yang lebih matang. Tak gitu? And aku harap semoga bulan December ni bulan yang paling bahagia dalam hidup aku untuk tahun 2011. Even selama ni aku hampir tempuh 11 bulan dalam tahun 2011, aku masih tak daapt merasai nikmat untuk tahun 2011. Hope December will be the happier month for me.

First of all, aku bersyukur sangat sangat cause Allah masih berikan aku masa and nafas untuk aku hidup atas muka bumi ni. Bersyukur sangat cause aku masih dapat jumpa dengan bulan December and bersyukur sangatt cause Allah masih beri peluang untuk aku hidup :> Thanks Allah :D Ok, permulaaan untuk bulan Dicember ni so far so good. Hihi. Aku gembira pada awal hari 1/12/2011. Hope it will be the best day ever for me. InsyAllah.

Ok, semalam 30/11/2011 the last day for November. So adik adik aku sunatt. Weheheh, gilaa aku gelak and gilaa dorang nangis. Pity of they :') Adik adik aku memang kuat loyar buruk betull. Trust me dorang sunatt tapi boleh main laptop, boleh main gama. Boleh baring macam takda ape ape. What the? Aku memang gila tabik dekatt dorang ahh. Tapi semalam kantoi, ayah aku cakap adik aku nangis masa dia kena enjett. Wehehe, sukanya aku bilaa dia nangis. Kesian kesian. Nak tengok gambar? Nanti aku upload cause gambar tu dalam kamera.

Dear God, i want a boyfriend. Hihi. Bila lah nak ada pakwe ni. Dah lama gilaa menyepi nii. Haih, kalau aku masih ada hubungan dengan capital H confirm hari ni anny kitorang. Masuk bulan yang 3. Ceh, baru 3 bulan couple. Haih, sedih sedih. Sob sob :( Malas nak ingatt benda yang dah lepassss. Ok, aku harap untuk bulan 12 ni aku dapat pakwe baru and biarlah pakwe baru aku tuu setia and paham akuuu. Hope i can get it. Wishes :D Hihi, cepat lah wahai lelaki masuk meminang?Gedik? Kau kesah ape?

Ok ok, blog lagu aku jiwang kan? Jiwang jiwang jiwang. Hihi. Ni lah orang yang kemaruk nak bencinta? Eh kauuuu, takde makna nye :P Haha, kalau ada jodoh aku kapel kalau tak aku malas!
Hihi aku suka lagu ni even first time dengar, kau tak suka kau punya pasal laaaaah.
Oklah, last but not least, aku harap tahun ni tahun yang paling bermakna buat aku even aku masih tak dapat rasa bahagia. Biasalah manusia memang tak pernah puas. Maafkan aku Allah. Semoga bulan yang terakhir ni menjadi bulan yang paling bermakna bagi aku untuk tahun 2011.

Azam lama akan ditinggalkan dan azam baru aku dimulakan. InsyAllah tahun 2012 nanti aku nak capai cita cita aku yang aku tak sempat nak capai dalam tahun 2011 ni. Semoga aku dapt 8A dalam ujian Pmr nanti. InsyAllah. Semoga Allah permudahkan segala urusanku. Amin :>
Salam sayang :*



The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana