Starship
Semakin Hampir :')
Sunday, 28 August 2011 • 02:10 • 0 comments

Assalamualaikum warga blogger. Hai kepada korang semua. Sihat? Sihat selalu diharapkan. Okay, makin hampir ken raya dengan kita. Yes, memang gembira sakan lahkan. Hari ini sudah genap 28 hari kita berpuasa and sudah tinggal lagi 1 hari lagi kita nak beraya. Sabar, sabar. So, sempena nak raya nie. Nad nak bagi nasihat kat korang semua boleh. Tak boleh? Sukahatilah korang nak terima nasihat nad ke taknak ken. Tapi kalau dah terjadi jangan nak menyesal pulokk.

Ok. First sekali Nad nak bagitahu kepada kanak kanak atau remaja kat luar sane jage lah diri anda baik baik. Toksah lah nak main mercun mercun nie. BAHAYA. Bukan Nad tak bagi main. Nak main tohh boleh tapi ingat, padah and bahaya nye. Kalau korang main dengan cara yang betul insyallah takkan ade musibah yang menimpa. But if korang menyalahgunakan permainan itu sendiri mahu ingat lah kawan ken. Then, kalau dah dapat duit raya nanti, takpayahlah nak menbazirkan duit anda untuk membeli bahan durjana tuhh. Lebih baik beli bende yang penting untuk kepentingan anda. kan lagi bagus bukan?

Then, kepada pemandu pemandu kat luar sana tohh. Pandulah dengan berkhemah kayy. Tak kesian deekat family? Mak, ayah? Kesian kann kat dieorng. So, berhati hatilah. Kang tak dapat pulak nak raya kannn. So, berhati hatilah kayy.

Okay. Dah takde pe aku Nad  nak cakap lagi nie. Next time, Nad post lagi auuuu. Bye :'D





The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana