Starship
Shopping Sakan :')
Saturday, 27 August 2011 • 00:21 • 0 comments

Assalamualaikum. Hye guys. How are you? Fine? Alhamdulilah. Okay, hari ni dah cukup and genap 27 hari kite berpuasa. Wahh, rasa macam cepat sangat ken? Terkajut? Sikitt. Pejam celik pejam celik. Dah dekatt nak raya ken. Macam kejap je rasanye kita berpuasa. Okay, kalau macam tuh, mesti persiapan nak raya dah belikan? Macam mane? Mesti korang meriah. Yelahh, mane tak. Time macam nie lah kita nak sibuk beli baju baru, seluar baru, kasut baru. Kalu boleh semuanye nak baru ken? Okay lah tuh. Bak kata orang, raye nie pun cume setahun sekali. So? tak salah kalau nak beli baru tapi jangan sampai membazir pulak tohh.

Okay, dah lari topik nie. Hikhik. Semalam Aku sibuk shopping sakan. Wah wah, mesti nak tahu ken aku beli ape. Alah takde ape ape pon. Biaselah keperluan raye. Semalam aku pergi Malacca. Aku cari baju raya, seluar raya, kasut raya and semua raya. Sukanye akuuu. Aku dapat macam macam tau. Tapi sedih tau waktu pergi beli kasut tuh. Rase macam dah nak nangis dah kat situ. Woowo :( Yela, aku dah tertarik dekat satu kasut tuh, cantik gile tapi takde saiz pulak dengan aku. Ish, geram! Tapi sabarlahh.

Korang nak tengik ke ape yang aku beli? Jup yeeee.



Aku dapat beli yang je dulu. Baju tuh semua tak lagi. Takde mood nak carik semalam. Btw, nie pic google. Alang alang nak dekat same dengan kasut  aku. Aku amik jela kayy. HAHA, kay lah takde pe nak tulis lagi. Next time, aku post lagi kay. Byeeee :'D




The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana