Starship
What Happen Today?
Friday, 12 August 2011 • 03:13 • 0 comments

Assalamualaikum.

Hye korang. Now, aku malas nak tulis panjang panjang. Okay, tertumpu pade entry kat atas tuh. Today? Ape ade kene dengan hari ini? Tak taaahu? Okay, sure aku pon tak taaaaaaahuuu. HAHA. Okay korang, actually aku rase hari ini ade lain sikit dari hari yang sebelum belum niii. Yang tuh aku tak tahu kenape. Tapi memang aku mengakuuuu, HARI INI AKU SANGAT BAHAGIA. Bahagia? Bahagia sebab ape yeeeeee?

  • Aku dapat straight's A dalam ujian kali ini.
  • Aku dah dapat settle ken masalah aku dengan cikgu.
  • Aku dah baik semula dengan kekasih hati aku.
  • Aku rase gembira sekarang sebab ape yang aku nak selame nii dah ade depan mate akuuu.
  • Aku nak bahagie ken hati mak bapak akuuuu. Aku nak dieorang tahu yang aku pon boleh berjaye.
  • Aku dah mula memahami ape erti kehidupan yang sebenar benarnyeeeee.
  • Aku sudah mula mempunyai sifat kematangan dalam diri. Honestly, aku dah tak macam dulu.
  • Aku sayang kawan kawan aku yang dah bagi semangat dekat aku untuk hidup ini.
  • Lastly, Aku nak ucapakan terima kasih kepada cikgu cikgu aku yang dah ajar aku macam macam. Taklupe untuk kawan kawan aku berserta dengan parents tersayang. Amin~

Okay, mulai harii niiii aku nak ubah diri aku jadi budak baik. Taat perintah Allah, ibu bapa dan guru. Berazam akan berlajar bersungguh sungguh sampai bile bile. Nak dapat straight's A dalam PMR and SPM. Dan mencapai cite cite untuk menjadi angkasawan wanita pertame di MALAYSIA. Amin~

Okay, gembira sangat sangat :)







The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana