Starship
Lipas :3
Monday, 19 September 2011 • 05:47 • 0 comments

Assalamualaikum and Hi elbelibadi :D Ok, penat penat penattt. Baru balik dari sch. Tadi niat kat sekolah nak puasa, aleh aleh pukul 12 perutt wah dah bunyi bunyi -..- Lapar :/ Nak makan, nak makan. Then, naseb aku baik. Dua orang gedik aku tuh nak jugak ken belanja aku makan. Kenyang weh :D Kopok lekor pon kopok lekor laaah, janji perut aku tak lapar. Dah aku balik sch tadi dengan Faezah :3 Wootwooot :D Ceh, teserempak pulakk dengan Capital H. Aummm aummm, sumpah lain giloo mamat nie. Budak baru, aku tak kenal langsung. Boleh lah pulakk tiak tiak name aku. Then, mak Faezah sampai, ceh :D Senyum sokmo ye makcik. Makcik cute hari nie xD Hehe. Dah, cukup cukup ye. Balik sch makan kenyang kenyang, naik tembam pipi omeyy aku ni. Baring jap, then pergi mandi. Buat homework sambil texting dengan dia.  Malam tuh wa nak amik air solat tau, tiba tiba ada lipas :3 Mampus wa lari satu toilet wa. Naseb baik lah toilet wa besar ken xD Haha, Ape laaaah. Dah laaah, wa nak chaw. Bye :D

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana