Starship
Past Is Past :'(
Saturday, 17 September 2011 • 23:58 • 0 comments

Hi Assalamualaikum. Hye guys? Ok. Past Is past. Susah sangat nak lupakan benda yang dah lepas. Susah sangat. Tapi kenapa sukar sangat? Kenape? Terlampau banyak sangat ken yang kite fikirkan. Tapi? Sakitnye rase hati nii.Ok, mungkin ada yang lagi baik untuk dia kan. Mungkin ada lagi yang lebih bagus untuk dia. Dan mungkin ada lagi yang lebih berhak dapat dia kan. Nana tahu, Nana bukan orang yang boleh buat dia ketawa. Nana bukan orang yang boleh buat dia gelak sentiasa. And Nana bukan lah orang yang berhak dapatkan dia kan. Tapi kenapa ye? Kenape? Kenape setiap pertemuan akan ada perpisahan? Sungguh Nana betul betul tak suka waktu perpisahan yang macam ni. Sungguh! Sakit sangat nak lepaskan. But why? Kenape? Kenape mesti ada perpisahan? Nanan betul betul tak sanggup. Oklaah. Mungkin memang ada salah Nana. Mungkin ada silap Nana. Tapi? Kalau dah nak jadik macam ni nak buat macam mana kan. Ya Allah, sedihnya. Okguys. Sorry kalau hari ni mood Nana kurang baik. Sorry sangat sangat. If ada pape yang takkena, text Nana Ok. Okbye :')


The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana