Starship
Goodbye Zulhijjah and Welcome Muharam.
Sunday, 27 November 2011 • 07:31 • 0 comments




Hai readers. Semalam petang my auntie panggil semua cousin balik cause nak baca doa akhir tahun. So petang tu we all dah ready ready lah untuk baca doa akhir tahun. Malam nye pulak kene rush mandi cepat cepat cause malamnye nak bace yassin after perform magrib pray.
Masa tengah baca tu blackout. Wa punya perut sudah kecut beb. Abang ngah lari cari lilin. Golap gilaaaa. Hihi. Aku dah peluk ibu takott.

After a few minutes later, api ada balik. Alhamdulilah, ingat kan sampai ke malam kan. So we all pon sambung lah baca yassin sampai habes. Bila dah hbes tu ingatkn nak perfom solat isyak sama sama tapi sayangnya, blackout lagiii. Aduh elektrik ni main main pulak -.-'
Tak sampai bape minit hidup pulak kauuu. Memang dah sah kau nak main main. Hihi.
Lepas dah siap semuanya, my auntie planned nak tangkap gambar kiteorang dengan atok masa malam 1 Muharam tu dengan pakai telekungnye. Hihi. Such a funny thing. We all pon pakai laaah. Ye, memang kelakar. Nak tengok? Next time aku upload cause gambarnya ada dalam kamera. Sorry -.-

Lepas dah bergamabr semuanya. We all pon buatlah aktiviti masing masing. Hihi. Happy gilaaa and memang terasa happy sangatt. Wishes hope all my mistakes in the past can makes me feel more carefully in the future. Semoga pada 1 muharam nanti atitudes and all the negative action wil be changed to the nice and great atitudes. Hope it :D

Dear Allah, ampunkanlah segala dosa dosa hambamu ini. Berikanlah kekuatan dan kesabaran yang penuh kepadaku untuk menghadapi setiap liku liku kehidupan. Smoga kau berikanlah nur Hidayah dan petunjuk kepadaku untuk aku sentiasa berada di jalan yang benar ya Allah. Kau kuatkanlah semangatku dan lapangkan lah dadaku ya Allah. Jadikanlah aku hambamu yang sentiasa mengingatimu dan berkatilah aku dengan apa yang telah aku miliki. Amin :)

Tadi baru je lepas perlawanan bolaa. First dalam hati dah merisik Malaysia you can win, Tapi sayang Bahrain dalam masa 9 minit boleh masukkan 3 goal. Miracle :D But semuanya memang dah tertulis and dah ditetapkan oleh Allah. Takda sapa yang sangka. It just normal thing and memang rezeki Bahrain malam ni. So Harimau Malaya dont give up cause you still have one chance to win. Get ready and do much rest ok. I hope Harimau Malaya can take part in Sukan Olimpik. Amin :'>

Semenjak ni langsung takda dengar cerita pasal Izzaq. Semalam baru lepas hadapi operate. Hope he can get better soon. I miss him very much :D

Oklah, now its my turn to sleep. To all readers. Last but not least, Happy Maalhijrah and hope your past can make you be more matchured and careful in the future. Ampunkan dosa dosa Nana if I do wrongdoing and Nana dah ampunkan korang pon. Well, people always makes mistakes so kemaafan mesti ada :D Salam sayang and goodnight :*


The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana