Starship
Aku tulis apa yang aku rasa.
Tuesday, 13 December 2011 • 05:47 • 0 comments


Hello guys and Happy Tuesday. Lama gilo aku tak updates blog ni. Ok lap sikit blog ni kasik lip lap lip lap. Hihi. Ok dah cantik baru senang hati nak cerita :)

Kalau aku cakap aku dah tangkap cintan ni acano? Kalau aku cakap aku dah fall in love acano? Kalau aku cakap aku sayang dia acano? Acano apooo? Hihi. Sayang ke, tangkap cintan ke, fall in love ke, aku tetap masih tak ready nak couple ni. Asa long as i can aku nak jadi single but I dont know until when I can be stand on this. Entah lah, tengok lah. Kalau ada jodoh dapat kahwin cepat, aku kahwin. Hihi, merepek pulak anak datuk Ismail ni. Hihi

Sepanjang aku tak updates blog ni nothing best happen. Rutin hariannye pun macam biasa and semuanya nampak macam biasa. Hihi aku cakap macam orang takda pendirian. Lantak aku lah :3 Ok, aku dah buat twitter baru. Kenapa buat baru? Sabar aku nak cerita lah ni. Alkisah masa tu aku nak sign in lah twitter after akak aku guna lappy, then aku try tak dapat dapat. Tak habes habes sorry. Tak habes habes sorry. Naik bebulu aku. Sape lah pulak yang memandai tukar password aku ni, dalam hati kalau aku dapat kau aku cincang kau 18 kali. hihi. Then, aku malas nak amik serious aku buat lah lagi satu. So, sampai situ jela ceritanyaa.

Geng, aku sebenarnya takda benda nak cakap ni. Aku update ni pun cause ada orang suruh updates. Aku tibai jela apa yang aku nak cerita ni. Hihi. Btw guys, December pun dah nak over, time flies so fast. Ok december memang best month ever cause I pun taktahu. Tapi rasa macam "Alaaah, 2011 dah nak habes ke? PMR? What? Aku tak ready lagi ni. Acano? " Hm, apa apa pun. Aku kena lah juga hadapi ni semua. Aku kan masih hidup :3 Ok hope 2012 was a happy year ever. So please be nice to me 2012.

Ok guys, i'm lack of idea to tell you all. So, next time i will updates again. So salam sayang and please take a good care guys :) I love you all my readers. Do follow me ok :)

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana