Starship
Sepetang bersama Balqis and Batrisyah :-)
Thursday, 26 January 2012 • 05:49 • 0 comments



Hai guys. Hari ni penat sangat. Hari ni datang sekolah tolong cikgu Asmah kemas pusat akses. Okayy, cikgu belanja makan Nasi Goreng Ayam. Sedap gila. Nway thanks cikgu. Hihi. Actually malas nak cerita benda lain sebenarnya. Ok back to the title and see the picture above, okayyy. introduce Balqis and Batrisyah. Dorang omeyy kan :-) Awww, tergugat ler pulak. Yang pakai baju biru tu Batrisyah a.k.a Along and yang pakai baju merah tu Balqis a.k.a adik :3

Batrisyah ni pandai sangat. Cerdik and manja. Ngegada well budak kecik kan. Mesti ngegada tapi she quite funny. LOL, i miss her damn lot so much. Kuikui. Batrisyah ni hobby dia main badminton. Tak sah tau kalau satu hari tak main badminton and tadi dia baru je lepas merajuk dengan aku sebab aku tak teman dia main badminton. Batrisyah, sorry kayy. Kakak bukan malas nak main badminton, just kakak penat je. Chill ;) Batrisyah kan omeyy, senyum kayy. Haha. I love youuu.

Balqis ni pulak, manje, kuat nangis, asyik nak menang je. Tapi aku lebih suka layan Balqis sebab dia ni manja sangat dengan aku. Hewhew. Dia paham bahasa even dia degil. Nope, nakal je :-) Dia ni memang suka buat lawak, suka cerita pasal ibu dia, ayah dia. OMG! Kalau lah aku ada anak macam dia, untung gilaa. Haha, Nway, thanks kayy Balqis cause teman kakak tadi. I love youuu.

Guys, dorang memang terhebat. Rindu sangat nak main badminton dengan dorang lagi. Hehe, even aku penat main badminton dengan dorang tapi dorang lawak gilaaa. Funny, selalu berebut bola dari aku. Ya Allah, sukanyaa aku kalau ada adik perempuan ni xD Takpelah, janji aku ada Balqis and Batrisyah.


Comel kan Balqis? Hihi. Jangan makan gula sangat tau, nanti gigi tak lawa. Hewhew :3

Balqis and Batrisyah, tak mau merajuk lagi kayy. Akak sayang sangat dengan korang. Sorry untuk petang tadi akak takda mood nak layan korang. InsyAllah esok akak main lagi dengan korang tauuu. Tisyah, jangan nangis kayy. Tak omeyy dah muka tuu. Esok akak janji akak teman tisyah main badminton puas puas tau. Nanti akak suruh ayah beli badminton khas untuk tisyah sorang je. Tak lah berebut dengan Balqis lagi kan. Smile always sayang :* I love youuu. Muah.

Balqis, takkan asyik nak tengok bola jee? Main lah sekali. Kenapa? Balqis tak tahu kan. Takpe, nanti kakak ajar Balqis main tauuu. Balqis pun jangan lah merajuk dengan kakak. Nanti kakak belanja Balqis makan gula tauuu. Hewhew :3 Kakak sayang Balqis sangatt. Esok datang rumah akak, akak ajar Balqis tangkap gambar macam mana tauuu. Sorry tadi akak termarah Balqis, mohon ampun sangat. Akak janji after this akak tak buat lagi. Balqis pun jangan nakal sangat tauuu. Akak sayang Balqis. Muah :* I love you.


Kayy, last from akak. Janji dengan akak jaga iskandar baik baik tauuu. Akak tahu Balqis and Batrisyah baca entry akak ni kaaan. Hewhew. Nanti suruh ibu bacakan kalau tak paham kayyy. I love you sayang akak semua. Take care. Nanti kita jumpa lagi kayyy. Muah. Sayang Balqis and Batrisyah. Jangan merajuk lagi tauu, jangan nangis lagi. Akak mintak maaf :-)

Lot of love
Akak Nadia :-)

The Disclaimer!


Welcome to my paradise.Introduce me, Nana |15y/o | Taken by Muhammad Hamidi. Chocolate is my bestfriend. Hate liar, backstabber and copycat. In love with K-pop and Elmo. Thanks visit here and Please, follow me :-) *shake hand!
Profile

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nana